IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Како прва приватна визба во Република Македонија, која работи со еден производ кој живее со непредвидливоста на природата, Повардарие во својот богат асортиман на производи, како и со неограничениот потенцијал да произведе некои од најдобрите вина во Јужна Европа, го зацврсти своето име на картата на светски познатите производители на вина. Умешноста на правењето вино на тимот енолози на Повардарие овозможува ова особено богатство на летното овошје да се пренесе и на вината произведени под контролирани услови на ферментација.

 

ЗОШТО НИЕ?

ШТО ВИ НУДИМЕ?

 

ГОЛЕМИ СМЕ НО БРЗИ ВО ИСПОРАКАТА!

КВАЛИТЕТНИ НО СО ПРИСТАПНИ ЦЕНИ!

РАБОТИМЕ ПО СВОЈ РЕЦЕПТ НО И ПО ВАША НАРАЧКА!

 

 

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ВЕЛАТ

СВЕДОШТВА

 

 

 

 

 

 

Чест и задоволство е да се соработува со најголемата Винарска Визба Повардарие од Неготино, која има стандарден квалитет на своите вина, ракии, како што е надалеку познатата Стара Лозова Жолта, добар дизајн, добра амабалажа. Соработката со персоналот на ВВ Повардарие од Неготино е на високо ниво, исполнителни се на нашите барања и сугестиии од терен, редовно и навремено ни ги испорачуваат претходно порачаните артикли.
Александар Попоски
Алпојо Охрид.

 

 

ingridwplk